Orginele italiaanse auto onderdelen!

De Tuynder Catalogus is een online webshop van de Firma Tuynder. De catalogus bevat orginele italiaanse auto onderdelen.

Inloggen » Nog geen account? »

Over de catalogus

Fiat, Alfa Romeo en Lancia

Tuynder B.V. is al meer dan 40 jaar hét adres voor al uw auto-onderdelen voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

Diverse klantenkring

Tot onze klantenkring behoren onder meer importeurs, grossiers, merkdealers, universele garagebedrijven, leasemaatschappijen en schadeherstelbedrijven.

Kennis en betrokkenheid

Al onze medewerkers zijn liefhebbers van auto’s, waardoor de betrokkenheid met de onderdelen optimaal is. Wij kunnen onze klanten daardoor van dienst zijn bij veel van hun vragen of problemen.

Direct en snel leverbaar

De meeste onderdelen kunnen wij direct uit voorraad leveren. Onderdelen die u voor 16:00 uur bestelt en bij ons voorradig zijn, levert Tuynder B.V. ’s nachts of de volgende dag bij u af (binnen de Benelux).


Hoogwaardige kwaliteit

Alle onderdelen die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment bestaat uit nieuwe, originele onderdelen en/of onderdelen die minimaal een gelijkwaardige kwaliteit hebben. U kunt er dus zeker van zijn dat alle onderdelen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dat een hoogwaardige kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, bewijzen wij al jaren met onze scherpe prijsstelling.

Complexe onderdelen

Met ruim 50.000 verschillende artikelreferenties op voorraad kan Tuynder B.V. snel inspelen op uw vraag. Ons ruime assortiment bestaat onder meer uit onderdelen benodigd voor onderhoudsbeurten, zoals filters, bougies, riemen, wielophangingsdelen en remdelen, maar ook voor onderdelen ten behoeve van schadeherstel, zoals bumpers, portieren, sierlijsten en plaatwerk kunt u bij ons terecht. Zelfs complexere technische onderdelen, zoals een versnellingsbak, een compleet motorblok of componenten hiervan kunt u bij ons vinden.


Voordelen

Met een Tuynder account kan je

» actuele voorraad en prijzen van orginele onderdelen in zien

» orginele auto onderdelen van Fiat, Alfa Romeo en Lancia bestellen


Contactgegevens

Adres

Firma Tuynder
Gildeweg 8
2632 BA Nootdorp
Nederland

Contact

www.tuynder.nl
info@tuynder.nl
(+31) 015-2560828